Νέα σελίδα στον ΔΗΣΥ - Η Αννίτα Δημητρίου η μεγάλη νικήτρια των εκλογών

Νέα σελίδα στον ΔΗΣΥ - Η Αννίτα Δημητρίου η μεγάλη νικήτρια  των εκλογών

H Αννίτα Δημητρίου είναι η μεγάλη νικήτρια της εκλογικής μάχης έναντι του Δημήτρη Δημητρίου, με τον οποίο διεκδίκησαν την υψηλότερη θέση στην ηγετική πυραμίδα του κόμματος.

Ψήφισαν 20.708 Συναγερμικοί και επέλεξαν πανηγυρικά την Αννίτα Δημητρίου για να αναλάβει τα ηνία του κόμματος.

Να θυμίσουμε ότι η  εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 09.00 όταν άνοιξαν και οι 79 κάλπες που είχαν στηθεί για τη σημερινή διαδικασία.

Με το κλείσιμο των καλπών στις 18.00 ξεκίνησε και η καταμέτρηση.

 

Ψήφισαν 20708 μέλη, ποσοστό 41%

Αμμόχωστος 3000, 45%

Εξωτερικό 201, 10%

Λάρνακα 3092, 47%

Λεμεσός 4532, 39%

Λευκωσία 7578, 42 %

Πάφος 2305, 39%

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επικοινωνήσε τηλεφωνικά με την Αννίτα Δημητρίου και την σενεχάρη για την εκλογή της.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ΠτΔ επικοινώνησε επίσης και με τον Δημήτρη Δημητρίου.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου δεν είναι απλώς μια διμερής πράξη συνεργασίας. Συνιστά την επανεκκίνηση ενός φακέλου που βρισκόταν παγωμένος σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά και μια κίνηση με ευρύτερη γεωπολιτική σημασία στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου ο ενεργειακός χάρτης αναδιατάσσεται με ταχείς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE