Στο κελί για οκτώ ημέρες 37χρονος για παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου

Στο κελί για οκτώ ημέρες 37χρονος για παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον 37χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και απαίτησης περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή.

Η διαδικασία προσωποκράτησης διεξήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου ο 37χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΣΥ: Από τον Κληρίδη σε Δημητρίου, οι κυριότεροι σταθμοί 47 χρόνων

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE