ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Δημητρίου μετά την ήττα στις εκλογές του ΔΗΣΥ – «Ανοίγει μια νέα εποχή…»  

Η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Δημητρίου μετά την ήττα στις εκλογές του ΔΗΣΥ – «Ανοίγει μια νέα εποχή…»   

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Δημήτρης Δημητρίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών του ΔΗΣΥ και την ανάδειξη της Αννίτας Δημητρίου στη θέση της νέας Προέδρου του κόμματος.

«Χθες ολοκληρώθηκε ένας δύσκολος, αλλά ωραίος αγώνας. Ο περήφανος κόσμος του ΔΗΣΥ επέλεξε την Αννίτα Δημητρίου για πρόεδρο της παράταξής μας. Την έχω ήδη διαβεβαιώσει πως είμαι δίπλα της στον αγώνα για να κάνουμε τον Δημοκρατικό Συναγερμό και πάλι κυρίαρχη πολιτική δύναμη της Κύπρου.

Όταν μπήκα σε αυτή τη μάχη πρόταξα τρία στοιχεία: ανανέωση – ενότητα – πολιτικό εκσυγχρονισμό του ΔΗΣΥ. Η ανανέωση επετεύχθη και επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι η υποψηφιότητά μου ήταν ο καταλύτης σε αυτή την εξέλιξη.

Η ενότητα είναι επίσης δεδομένη. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βγαίνει πιο δυνατός από αυτή τη διαδικασία, καθώς τόσο η Αννίτα, όσο και εγώ κάναμε μια πολιτισμένη καμπάνια που ένωσε το κόμμα, αποφόρτισε εντάσεις και νομίζω κάναμε το πρώτο βήμα για να κλείσουμε τις πληγές που άνοιξαν τους τελευταίους μήνες.

Απομένει το ζήτημα του εκσυγχρονισμού της παράταξης. Τόσο ως προς τη λειτουργία του όσο και στον πολιτικό του λόγο. Κάτι που θεωρώ αναγκαίο για να γίνει ο Συναγερμός ξανά μεγάλος και δυνατός.

Για το σκοπό αυτό θα συνεχίζω να εργάζομαι στο πλευρό της νέας προέδρου, με σεβασμό στην βάση της παράταξης και οδηγό τις αρχές και αξίες που τη συγκροτούν.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους όσους στάθηκαν στο πλευρό μου σε αυτή την αναμέτρηση. Όσους με στήριξαν με τη ψήφο τους και όσους παρέμειναν δίπλα μου ακόμα και όταν τα προγνωστικά δεν ήταν με το μέρος μας. Τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου σε όλη την Κύπρο, τους πολλούς εθελοντές της καμπάνιας μου. Θα τους είμαι πάντα ευγνώμων για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου για όλα όσα προσέφερε στην παράταξή μας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Οι όποιες διαφωνίες προέκυψαν δεν μειώνουν σε τίποτα το σεβασμό μου προς εκείνον και – σε ό,τι με αφορά – ανήκουν ήδη στο παρελθόν.

Και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη Ντίνα, την Αθηνά, τους γονείς και τα αδέρφια μας, που η αγάπη τους είναι για μένα λόγος να προσπαθώ κάθε μέρα περισσότερο.

Με την εκλογή της νέας προέδρου ανοίγει μια νέα εποχή στην ιστορία της παράταξής μας. Στο χέρι μας είναι να είναι γεμάτη επιτυχίες για το κόμμα μας, αλλά πάνω απ’ όλα επωφελής για την πατρίδα μας. Η προσπάθεια όλων μας θα είναι κοινή. Και σε ό,τι με αφορά δεσμεύομαι ότι στον αγώνα για έναν δυνατό και περήφανο Δημοκρατικό Συναγερμό θα είμαι στην πρώτη γραμμή!

Σας ευχαριστώ», έγραψε συγκεκριμένα.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demetris Demetriou (@dmdemetriou)

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΣΥ: Από τον Κληρίδη σε Δημητρίου, οι κυριότεροι σταθμοί 47 χρόνων

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top