Κατέρχονται σε στάση εργασίας οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αμμοχώστου - Τι ζητούν

Κατέρχονται σε στάση εργασίας οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αμμοχώστου - Τι ζητούν

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών και ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου, αύριο Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, μεταξύ των ωρών 12 μ.μ. – 12.30 μ.μ.

Όπως εξηγούν, πρόκειται για ελάχιστη ένδειξη στήριξης για τη μη ανανέωση του συμβολαίου δυο νοσηλευτών, οι οποίοι εργοδοτήθηκαν λόγω Covid με το καθεστώς της επίταξης.

«Οι συντεχνίες και τα μέλη τους εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους δυο νοσηλευτές», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE