Κατέρχονται σε στάση εργασίας οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αμμοχώστου - Τι ζητούν

Κατέρχονται σε στάση εργασίας οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αμμοχώστου - Τι ζητούν

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών και ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου, αύριο Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, μεταξύ των ωρών 12 μ.μ. – 12.30 μ.μ.

Όπως εξηγούν, πρόκειται για ελάχιστη ένδειξη στήριξης για τη μη ανανέωση του συμβολαίου δυο νοσηλευτών, οι οποίοι εργοδοτήθηκαν λόγω Covid με το καθεστώς της επίταξης.

«Οι συντεχνίες και τα μέλη τους εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους δυο νοσηλευτές», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι – Τραμπ: «Συμφωνήσαμε στο 95% του σχεδίου των 20 σημείων»

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι – Τραμπ: «Συμφωνήσαμε στο 95% του σχεδίου των 20 σημείων»

Ολοκληρώθηκε η συνομιλία του Ουκρανού προέδρου, Βολοντιμίρ Ζελένσκι, με τον Ντόναλντ Τραμπ, στο πολυτελές θέρετρο του Αμερικανού προέδρου, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, στο πλαίσιο των διπλωματικών προσπαθειών για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία.