Κατέρχονται σε στάση εργασίας οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αμμοχώστου - Τι ζητούν

Κατέρχονται σε στάση εργασίας οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αμμοχώστου - Τι ζητούν

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών και ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου, αύριο Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, μεταξύ των ωρών 12 μ.μ. – 12.30 μ.μ.

Όπως εξηγούν, πρόκειται για ελάχιστη ένδειξη στήριξης για τη μη ανανέωση του συμβολαίου δυο νοσηλευτών, οι οποίοι εργοδοτήθηκαν λόγω Covid με το καθεστώς της επίταξης.

«Οι συντεχνίες και τα μέλη τους εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους δυο νοσηλευτές», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE