Κατέρχονται σε στάση εργασίας οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αμμοχώστου - Τι ζητούν

Κατέρχονται σε στάση εργασίας οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αμμοχώστου - Τι ζητούν

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών και ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου, αύριο Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, μεταξύ των ωρών 12 μ.μ. – 12.30 μ.μ.

Όπως εξηγούν, πρόκειται για ελάχιστη ένδειξη στήριξης για τη μη ανανέωση του συμβολαίου δυο νοσηλευτών, οι οποίοι εργοδοτήθηκαν λόγω Covid με το καθεστώς της επίταξης.

«Οι συντεχνίες και τα μέλη τους εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους δυο νοσηλευτές», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE