Κατέρχονται σε στάση εργασίας οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αμμοχώστου - Τι ζητούν

Κατέρχονται σε στάση εργασίας οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αμμοχώστου - Τι ζητούν

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών και ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου, αύριο Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, μεταξύ των ωρών 12 μ.μ. – 12.30 μ.μ.

Όπως εξηγούν, πρόκειται για ελάχιστη ένδειξη στήριξης για τη μη ανανέωση του συμβολαίου δυο νοσηλευτών, οι οποίοι εργοδοτήθηκαν λόγω Covid με το καθεστώς της επίταξης.

«Οι συντεχνίες και τα μέλη τους εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους δυο νοσηλευτές», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE