Ντι Κάρλο: Έτοιμη να συζητήσει με ε/κ και τ/κ πλευρά το Κυπριακό

Ντι Κάρλο: Έτοιμη να συζητήσει με ε/κ και τ/κ πλευρά το Κυπριακό

Ετοιμη να συζητήσει με την ε/κ και τ/κ ηγεσία τη μελλοντική πορεία στο Κυπριακό, δηλώνει η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Ρόζμαρι Ντι Κάρλο σε Tweet στον προσωπικό της λογαριασμό. Οπως έγραψε, ταξιδεύει σήμερα για Κύπρο, όπου θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσκεψή της στο νησί.

“Είμαι πρόθυμη να συζητήσω με τoν Ελληνοκύπριο και Τουρκοκύπριο ηγέτη για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Επίσης, θα συναντηθώ με ομάδες νεολαίας και με γυναίκες, ενώ θα επισκεφθώ τη Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων”, έγραψε η Ντι Κάρλο.

Η Ντι Κάρλο η οποία θα πραγματοποιήσει ξεχωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ θα ενθαρρύνει τις δύο πλευρές ώστε να βρεθεί κοινό έδαφος για την έναρξη των διαπραγματεύσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE