ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποστολή του ThemaOnline στην Αθήνα: Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις του ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποστολή του ThemaOnline στην Αθήνα: Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις του ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Με συναντήσεις με τους ηγέτες των Κοινοβουλευτικών κομμάτων της Ελλάδας, καθώς και με συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στην Αθήνα.

Στο επίκεντρο και των σημερινών συναντήσεων του Προέδρου Χριστοδουλίδη, βρέθηκε το Κυπριακό, όπου είχε την ευκαιρία να αναλύσει και να αναπτύξει την πρόταση του για ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ στις προσπάθειες για επίλυση του Κυπριακού.

Η επίσημη επίσκεψη του κ. Χριστοδουλίδη στην Ελλάδα αποτιμάται θετικά από τη Λευκωσία, καθώς η Αθήνα στηρίζει πλήρως την πρωτοβουλία του Προέδρου σε σχέση με το Κυπριακό.

Επίσης, κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στην Αθήνα επαναβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία των δύο χωρών, ενώ τέθηκαν και οι βάσεις για περαιτέρω ενίσχυση της.

Στο πλαίσιο αυτό, θεσμοθετήθηκε το Ανώτατο Συμβούλιο για μια καλύτερη συνεργασία και συντονισμό σε κοινούς στόχους και επιδιώξεις, όπως είναι η ενέργεια και η ναυτιλία, πέραν του εθνικού μας προβλήματος.

Το ThemaOnline με τον δημοσιογράφο Μάριο Αδάμου, βρέθηκε στην Αθήνα και σας μετέφερε όλα όσα συνέβησαν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ΠτΔ.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνέρχεται η ΕΚΤ: Πότε αναμένεται η επόμενη μείωση επιτοκίων – Η εικόνα της οικονομίας και η κατάσταση στην Κύπρο

Ηλεκτροδότηση: Πως προκύπτουν οι βλάβες; – Πόσο χρόνο χρειάζεται η αποκατάσταση και πόσο σημαντικό είναι να ενημερώνεται άμεσα η ΑΗΚ

Τον παρακολουθούσε για μέρες σε δρόμο της Λεμεσού – Του έδωσε γροθιά και πρόταξε μαχαίρι εναντίον του

Η προσευχή του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου με θέα τη θάλασσα - Δείτε φωτογραφία

Στάλθηκε μέσω Κύπρου ανθρωπιστική βοήθεια 200 τόνων προς τη ΓάζαΠρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών»

«Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για λύση δύο κρατών», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top