Γονείς τριών παιδιών στη Λευκωσία κοιμούνται στο πάτωμα - Χρειάζονται από πάνες μέχρι τρόφιμα

Γονείς τριών παιδιών στη Λευκωσία κοιμούνται στο πάτωμα - Χρειάζονται από πάνες μέχρι τρόφιμα

Μετά από κατ'οίκον επίσκεψη μελών εθελοντικής ομάδας σε οικογένεια, διαπίστωσαν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες μέσα από τις οποίες προσπαθούν γονείς και παιδιά να ζήσουν.

Συγκεκριμένα η εθελοντική ομάδα "For a better Wolrd" σε επίσκεψη στο σπίτι οικογένειας με τρία παιδιά στη Λευκσία, διαπίστωσε ότι οι γονείς δεν έχουν κρεβάτι και κοιμούνται στο πάτωμα.

Τα τρία τους παιδιά είναι ηλικίας 8 χρόνων, 5 χρονών και 26 μηνών.

Η οικογένεια σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα, έχει ανάγκη από κρεβάτι για τους γονείς, τρόφιμα, κουβέρτες και πάνες για το 26 μηνών παιδάκι.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE