Ανακάλυψαν νεκροταφείο τριών χιλιάδων ετών στη Λεμεσό - Τοποθετείται χρονικά στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού

Ανακάλυψαν νεκροταφείο τριών χιλιάδων ετών στη Λεμεσό - Τοποθετείται χρονικά στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού

Νεκροταφείο τριών χιλιάδων ετών στη Λεμεσό, εντόπισαν εργάτες που διεξάγουν έργα στο πλαίσιο των αντιπλημμυρικών αναβαθμίσεων της παραλιακής πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αlpha Ενημέρωση», στην διασταύρωση της οδού Ναυαρίνου με την οδό Ελλάδος, εντοπίστηκαν οστά και κτερίσματα, τα οποία χρονικά τοποθετούνται στην Ύστερη Εποχή του Χαλκού.

Να σημειωθεί πως αμέσως έχουν διακοπεί τα αντιπλημμυρικά έργα, ενώ ορισμένα από τα έργα παραδόθηκαν στο Τμήμα Αρχαιοτήτων, ενώ σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή πρόκειται για μία πάρα πολύ μεγάλη ανακάλυψη και αρχαιολόγοι βρίσκονται στο σημείο για έρευνες.

Δείτε το βίντεο:

*Πηγή κύριας φωτογραφίας Alpha

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE