ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στήνουν το πάζλ για τον θάνατο της 28χρονης στην Πέτρα του Ρωμιού - Λείπουν πολλά κομμάτια

Στήνουν το πάζλ για τον θάνατο της 28χρονης στην Πέτρα του Ρωμιού - Λείπουν πολλά κομμάτια

Ζητά δεύτερη νεκροτομή στην παρουσία ιατροδικαστή, ο 31χρονος ύποπτος για τον φόνο εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου στην Πέτρα του Ρωμιού, εναντίον της 28χρονης Lesia Bykova από την Ουκρανία.

Ο ίδιος εξακολουθεί να δηλώνει άρνηση στις κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του και ισχυρίζεται πως η άτυχη προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία και ο ίδιος επιδίωξε να την σώσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Τα όσα αναφέρει όμως ο 31χρονος, δεν συμπίπτουν με τα ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού της 28χρονης, την οποία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Λευκωσίας και η οποία διήρκησε έξι ώρες, καθώς κατέδειξε πως φέρει κάταγμα σε σημείο του υοειδούς οστού, το οποίο παρατηρείται σε περιπτώσεις στραγγαλισμού.

Επίσης στη σορό της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκαν εξωτερικές σωματικές κακώσεις οι οποίες δημιουργούν υποψία για σεξουαλική κακοποίηση καθώς και επιπρόσθετες εξωτερικές κακώσεις οι οποίες δεν προκύπτουν από πτώση από ύψος.

Υπενθυμίζεται ότι διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον του 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ιστορία της άτυχης 28χρονης

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα, η 28χρονη γνωρίστηκε μέσω social media πριν από περίπου ενάμιση μήνα στην με τον 31χρονο, ρωσικής καταγωγής, που έχει συλληφθεί από τις Αρχές ως ύποπτος για τον τραγικό της θάνατο. 

Η 28χρονη Ουκρανή βρισκόταν στην Κύπρο από τις αρχές Ιανουαρίου, μετά από σχετική άδεια παραμονής που είχε ζητήσει και είχε λάβει την περίοδο που ζούσε στο Κίεβο, το οποίο και εγκατέλειψε, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. Στην Κύπρο ζούσε ήδη η μητέρα της, την οποία και επισκέφτηκε. Οι δυο γυναίκες ζούσαν μαζί στην Πάφο, ενώ τις τελευταίες 15 μέρες η νεαρή γυναίκα ήταν μόνη, καθώς η μητέρα της έπρεπε να ταξιδέψει στην Ουκρανία.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 08:00 το πρωί της 11ης Μαρτίου, η Αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα από 31χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν στην Πέτρα του Ρωμιού, με φίλη του, αυτή πλησίασε στο χείλος του γκρεμού, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο κενό.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή την οποία απέκλεισαν, ενώ για την ανάσυρση της σορού της γυναίκας, κλήθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας. Όπως διαπιστώθηκε η σορός ανήκει στην Lesia Bykova, 28 ετών από την Ουκρανία, κάτοικο Πάφου.

Στη σκηνή διενεργήθηκαν εξετάσεις από την Αστυνομία, καθώς και αυτοψία από ιατροδικαστή.

Ο 30χρονος, ο οποίος ήταν παρόν κατά τη διάρκεια των εξετάσεων υπεβλήθη σε νάρκοτεστ και άλκοτεστ, με θετικές ενδείξεις, ενώ από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στο αυτοκίνητό του παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top