ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοδουλίδης: «Η πολιτική είναι μαραθώνιος» - Θα προετοιμάσει Υπουργούς για να τρέξουν μαζί σε αγώνα τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων

Χριστοδουλίδης: «Η πολιτική είναι μαραθώνιος» - Θα προετοιμάσει Υπουργούς για να τρέξουν μαζί σε αγώνα τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κήρυξε σήμερα (18/3) το πρωί την έναρξη του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού, που έγινε στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά την έναρξη του Μαραθωνίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «συγχαίρω του διοργανωτές, αυτός είναι ο 11ος Μαραθώνιος που γίνεται, χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιους είδους εκδηλώσεις».

«Σημειώνω ότι υπάρχουν 3 χιλιάδες συμμετοχές από 70 χώρες, πέραν των συμπατριωτών μας, και σαφώς πρέπει να επενδύσουμε περισσότερο σε τέτοια μεγάλα αθλητικά γεγονότα που έχουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού στηρίζουν την προσπάθεια του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος», πρόσθεσε.

«Και φυσικά να σημειώσω τη σύμπραξη του ιδιωτικού με τον δημόσιο τομέα και τη διαχρονική στήριξη του ΟΠΑΠ σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις», είπε ο Πρόεδρος, εκφράζοντας ευχαριστίες προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρη Αλετράρη.

Ερωτηθείς είπε «σαφώς θα προτιμούσα να τρέξω, το έκανα στο παρελθόν και υπόσχομαι ότι θα το κάνω και του χρόνου».

Σε ερώτηση με ποια ομάδα θα τρέξει, είπε «μπορώ να μπω σε πολλές ομάδες όπως αποδείχθηκε κατά την προεκλογική εκστρατεία. Θα ενθαρρύνω κάποιους από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου να τρέξουμε μαζί».

Σε ερώτηση αν τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου μπορούν να τρέξουν μαραθώνιο ή αγώνα ταχύτητας, ο Πρόεδρος είπε ότι «σίγουρα (η πολιτική) είναι μαραθώνιος και γενικότερα η πολιτική δεν είναι αγώνας 100 μέτρων. Τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου θα προετοιμαστούν αυτό τον χρόνο για να είναι σε θέση του χρόνου να ανταπεξέλθουν τουλάχιστον στα 5 χιλιόμετρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΤΑ: Ούτε κατάργηση, αλλά και ούτε πλήρης αποκατάσταση άμεσα – Ακούει κοινωνικούς εταίρους και παίρνει αποφάσεις ο Υπουργός Εργασίας

Έριξε ανοιξιάτικο χιόνι στο Τρόοδος – Δείτε βίντεο

Το δίλημμα των νέων ζευγαριών: Αγορά ακινήτου ή ενοίκιο - Οι παράγοντες που επηρεάζουν την απόφαση

Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι – Ο καιρός μέχρι την Τρίτη

Αυτά θα δούμε στο Netflix τον Μάρτιο – Όλες οι σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και παιδικά που ήρθαν και όλα όσα περιμένουμε – Δείτε trailer

Χειροπέδες σε 25χρονο – Πήγε να ληστέψει περίπτερο προτάσσοντας μαχαίρι – Του χάλασε τα σχέδια πελάτης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top