Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ΕΔΕΚ άξιζε να ήταν στη Βουλή και θεωρώ ότι μπορεί να επανέλθει»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τη νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κα Σοφία Χριστοδούλου Μακρή.

Πρόκειται για την RAYAN ABO RUKBA, ημερομηνία γέννησης 27/01/2009, από Συρία, η οποία ελλείπει από τη 1.30 το μεσημέρι της Παρασκευής, 17 Μαρτίου, 2023.
Η 14χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.62μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, μελαχρινή με καστανά μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρα ρούχα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




