ΚΟΣΜΟΣ

Τζιχαντιστές εκπαίδευσαν 4χρονο για να αποκεφαλίσει την μητέρα του (Βίντεο)

Τζιχαντιστές εκπαίδευσαν 4χρονο για να αποκεφαλίσει την μητέρα του (Βίντεο)

Μια μητέρα είδε τους τζιχαντιστές να απαγάγουν τον 4χρονο γιο της. Όπως της είπαν θα σταματούσε να είναι άπιστος Yazidi, θα μάθαινε το Κοράνι και τη Σαρία και κατόπιν θα του έδιναν ένα σπαθί για να έρθει να την αποκεφαλίσει.

Για την ακρίβεια οι τζιχαντιστές έδωσαν στο μικρό ένα σπαθί λέγοντάς του "αυτό είναι για να σκοτώσεις τη μάνα σου". Μετά τον πήραν και άρχισαν να τον εκπαιδεύουν στις εκτελέσεις ανθρώπων δια αποκεφαλισμού. 

Αν και τελικά ποτέ δεν πραγματοποίησαν την απειλή τους, δηλαδή να αναγκάσουν το παιδί να αποκεφαλίσει τη μητέρα του, του έκαναν πλύση εγκεφάλου σχετικά με τη φυλή του, πείθοντάς το πως πρόκειται για άπιστους που τους αξίζει μόνο ο θάνατος. Η ίδια γυναίκα είδε τους τζιχανιστές να φυλακίζουν και τα άλλα τρία παιδιά της και να τα στέλνουν στη Συρία.

Το μόνο που κατάφερε η γυναίκα ήταν να κρατήσει κοντά τη 14χρονη κόρη της και τον ένα της γιο. Όμως όπως είπε η γυναίκα το να κρατήσει τα παιδιά της ασφαλή στα στρατόπεδα όπου κρατούνταν αιχμάλωτου ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, οι μαχητές του ISIS ουρούσαν στις δεξαμενές νερού που προορίζονταν για τους αιχμαλώτους και έριχναν σπασμένα γυαλιά στο συσσίτιο. Καθημερινά ξυλόφόρτωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Κάποια στιγμή, λέει η ίδια, μεταφέρθηκαν σε ένα ερημωμένο χωριό. Το φαγητό που τους έδιναν περιείχε μορφίνη έτσι ώστε να μην έχουν δυνάμεις για να δραπετεύσουν. Στη συνέχεια τους μετέφεραν στη Συρία σε στρατόπεδο όπου η γυναίκα ξαναείδε ένα από τα παιδιά της. Ο 12χρονος γιος της ήταν στην ομάδα εκπαιδευόμενων. Δεν κατάφερε ποτέ να τον προσεγγίσει. Η γυναίκα και τα 2 παιδιά της πουλήθηκαν στην αγορά της Ρακά. Εκεί αποχωρίστηκε την κόρη της η οποία αγοράστηκε από έναν στρατιωτικό για σκλάβα του σεξ. 

Η γυναίκα πουλήθηκε άλλη μια φορά και εν τέλει μετά από μήνες κατάφερε να δραπετεύσει και να περάσει τα σύνορα της Τουρκίας.

                                                           

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top