Ξεπεράσαν τα 70 εκατ. οι διελεύσεις στα οδοφράγματα μέσα σε 8 χρόνια - Πόσοι ήταν Ελλληνοκύπριοι και πόσοι ξένοι

Ξεπεράσαν τα 70 εκατ. οι διελεύσεις στα οδοφράγματα μέσα σε 8 χρόνια - Πόσοι ήταν Ελλληνοκύπριοι και πόσοι ξένοι

Στα 70 εκατομμύρια ανέρχεται ο αριθμός διελεύσεων από τα οδοφράγματα τα τελευταία 8 χρόνια, τα 50 εκατομμύρια αφορούν Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους και τα 20.500.000 ξένους υπηκόους.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Ντιαλόγκ γράφει σε δημοσίευμά της ότι η αύξηση που παρατηρείται στις διελεύσεις Ελληνοκυπρίων τα τελευταία χρόνια, οφείλεται στις φθηνότερες τιμές καυσίμων στα κατεχόμενα.

Για το 2022 σημειώθηκαν πέραν των 5 εκατομμυρίων διελεύσεων Ε/κ, ενώ σχεδόν 3 εκατομμύρια ήταν οι διελεύσεις των Τ/κ, με σημαντική κάμψη να παρατηρείται το 2020 κατά την περίοδο της πανδημίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE