ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυροσβεστική παρέμβαση με ρητές οδηγίες προς κτηνιάτρους

Πυροσβεστική παρέμβαση με ρητές οδηγίες προς κτηνιάτρους

Ο υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης έδωσε ρητές οδηγίες να εργαστούν κανονικά οι κυβερνητικοί κτηνίατροι στα σφαγεία, τη Δευτέρα.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο κ. Κουγιάλης είπε ότι οι κτηνίατροι θα δουλέψουν, ασχέτως αν συμφωνούν ή όχι με τους όρους και τις συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται.
Ταυτόχρονα, ο υπουργός Γεωργίας θα καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους σε διάλογο τη Δευτέρα στο γραφείο του, σε μια προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος.
Τόνισε ότι τα προβλήματα λύονται με διάλογο και όχι με απεργίες και αυθαίρετες ενέργειες, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί το κράτος να παραλύσει επειδή κάποιοι δεν θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους.
Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας των σφαγείων με ιδιώτες κτηνιάτρους, ο Νίκος Κουγιάλης αποκάλυψε ότι πρόκειται για λύση, την οποία μελετά ήδη το Υπουργείο Γεωργίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top