Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία για τον 40χρονο που ξυλοκόπησε τους γονείς του και τους έστειλε στο Νοσοκομείο

Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία για τον 40χρονο που ξυλοκόπησε τους γονείς του και τους έστειλε στο Νοσοκομείο

Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία για την υπόθεση του 40χρονου στη Λευκωσία, ο οποίος ξυλοκόπησε τους γονείς του και τους έστειλε στο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, στη σύλληψη 40χρονου στη Λευκωσία προχώρησε η Αστυνομία, καθώς ο ίδιος φαίνεται να ξυλοκόπησε τους ίδιους τους γονείς του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (22/03), σε οικία στη Λευκωσία, ενώ μετά τον ξυλοδαρμό οι γονείς του 40χρονου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 40χρονος συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ μέχρι στιγμής οι λόγοι για τους οποίους προέβη στην συγκεκριμένη πράξη είναι άγνωστοι.

Σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας των γονιών του, κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE