Πιάστηκε ο 41χρονος καταζητούμενος - Τον έψαχναν για κλοπή εργαλέιων και μηχανημάτων

Πιάστηκε ο 41χρονος καταζητούμενος - Τον έψαχναν για κλοπή εργαλέιων και μηχανημάτων

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 41 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε στις 25 Φεβρουαρίου, σε αποθήκη εταιρείας στη Λεμεσό, από όπου κλάπηκαν αντικείμενα, εργαλεία και μηχανήματα, αξίας πέραν των 1,450 ευρώ. Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 41χρονου υπόπτου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του υπόπτου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία σήμερα 24 Μαρτίου, 2023, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE