Πιάστηκε ο 41χρονος καταζητούμενος - Τον έψαχναν για κλοπή εργαλέιων και μηχανημάτων

Πιάστηκε ο 41χρονος καταζητούμενος - Τον έψαχναν για κλοπή εργαλέιων και μηχανημάτων

Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 41 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε στις 25 Φεβρουαρίου, σε αποθήκη εταιρείας στη Λεμεσό, από όπου κλάπηκαν αντικείμενα, εργαλεία και μηχανήματα, αξίας πέραν των 1,450 ευρώ. Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 41χρονου υπόπτου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του υπόπτου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία σήμερα 24 Μαρτίου, 2023, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE