Σακίρα: Αφήνει τη Βαρκελώνη για να μετακομίσει στο Μαϊάμι - Δημοσιεύματα μιλούν για νέο έρωτα

Σακίρα: Αφήνει τη Βαρκελώνη για να μετακομίσει στο Μαϊάμι - Δημοσιεύματα μιλούν για νέο έρωτα

Μετά τον χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή μακριά από τη Βαρκελώνη.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια θα μετακομίσει στο Μαϊάμι με τα παιδιά της κατά τα μέσα Απριλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca.

Όπως αναφέρει ωστόσο, ο λόγος για τη μετακόμισή της, ίσως να μην είναι μόνο ότι θέλει να φτιάξει εκ νέου τη ζωή της σε ένα μέρος μακριά από τον ποδοσφαιριστή, αλλά και ένας άνδρας που έχει εμφανιστεί στη ζωή της.

Βέβαια, δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του άνδρα, παρά μόνο ότι ζει στις ΗΠΑ και βγαίνει με την τραγουδίστρια τους τελευταίους 4 μήνες.

Μάλιστα, λέγεται πως το Μαϊάμι είναι το μέρος, όπου γνωρίστηκαν. Έτσι, δικαιολογούνται και τα συχνά ταξίδια που κάνει σε αυτόν τον προορισμό η Σακίρα το τελευταίο διάστημα.

 

Σύμφωνα με το «Telecinco», οι φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να ζει έναν νέο έρωτα είναι έντονες. «Είναι ένα μυστικό ειδύλλιο θα δει το φως της δημοσιότητας σύντομα», αναφέρει δημοσίευμα.

Αυτό ίσως να σημαίνει και την οριστική «λήξη» της ιστορίας της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ, αφού και οι δύο πλέον έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή.

Άλλωστε, ο ποδοσφαιριστής ζει εδώ και μήνες τον έρωτά του με την Κλάρα Κία, χωρίς να τον απασχολούν τα δημοσιεύματα γύρω από τον χωρισμό του με την Κολομβιανή σταρ.

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE