Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η Θεοδώρα Τζάκρη στον τηλεοπτικό αέρα του Attica το βράδυ της Δευτέρας.
Αφορμή για τον τσακωμό του βουλευτή της ΝΔ με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε ο κατώτατος μισθός, πόσο τον άφησε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και πόσο τον πήγε αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Είστε γελοία, λυπάμαι τους συνεργάτες σας που σας ακούνε κάθε μέρα» της είπε ο Κυρανάκης, με την Τζάκρη να τον χαρακτηρίζει «ακροδεξιό και φασίστα» και να ζητάει από τον παρουσιαστή να ζητήσει απο τον βουλευτή της ΝΔ πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό «γελοία» αλλιώς θα αποχωρήσει από την εκπομπή.
Ο Κυρανάκης επέμεινε στον χαρακτηρισμό του και δεν τον πήρε πίσω, ωστόσο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε πράξη την απειλή αποχώρησης της και παρέμεινε να συνεχίσει την αντιπαράθεση της με τον βουλευτή της ΝΔ.
Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.