Κακός «χαμός» για 60χρονο - Εργοδότησε παράνομα δύο αλλοδαπούς στο εστιατόριο του

Κακός «χαμός» για 60χρονο - Εργοδότησε παράνομα δύο αλλοδαπούς στο εστιατόριο του

Υπόθεση παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον τριών προσώπων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 27.3.23 και ώρα 16:15 μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας διενήργησαν έλεγχο σε εστιατόριο που βρίσκεται στην Πέγεια και ανήκει σε 60χρονο. Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα, αλλοδαποί ηλικίας 26 και 29 ετών, να απασχολούνται εντός του εστιατορίου.

Τα τρία πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα. Ο 60χρονος συγκεκριμένα κατηγορήθηκε για παράνομη εργοδότηση και οι 26χρονος και 29χρονος για παράνομη απασχόληση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

Ιστορικό ορόσημο στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου, το οποίο επισφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε ότι οι δύο χώρες απευθύνθηκαν σήμερα από κοινού στην Παγκόσμια Τράπεζα για μελέτη βιωσιμότητας αναφορικά με τη δημιουργία έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Λιβάνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE