Κακός «χαμός» για 60χρονο - Εργοδότησε παράνομα δύο αλλοδαπούς στο εστιατόριο του

Κακός «χαμός» για 60χρονο - Εργοδότησε παράνομα δύο αλλοδαπούς στο εστιατόριο του

Υπόθεση παράνομης εργοδότησης και απασχόλησης, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον τριών προσώπων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 27.3.23 και ώρα 16:15 μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας διενήργησαν έλεγχο σε εστιατόριο που βρίσκεται στην Πέγεια και ανήκει σε 60χρονο. Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα, αλλοδαποί ηλικίας 26 και 29 ετών, να απασχολούνται εντός του εστιατορίου.

Τα τρία πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα. Ο 60χρονος συγκεκριμένα κατηγορήθηκε για παράνομη εργοδότηση και οι 26χρονος και 29χρονος για παράνομη απασχόληση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE