LIFESTYLE

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Γαβριέλα Ζάρτηλα στο «Πρωτοσέλιδο» κι ο… σίφουνας Γιώτα Δαμιανού – Δείτε βίντεο

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Γαβριέλα Ζάρτηλα στο «Πρωτοσέλιδο» κι ο… σίφουνας Γιώτα Δαμιανού – Δείτε βίντεο

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η αγαπημένη παρουσιάστρια του «Σίγμα» Γαβριέλα Ζάρτηλα και η παραγωγή της εκπομπής «Πρωτοσέλιδο» της έκανε έκπληξη.

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, εισέβαλαν στο στούντιο η Γιώτα Δαμιανού και άλλα μέλη της εκπομπής «Ήρθε κι έδεσε» έχοντας ανά χείρας την γενέθλια τούρτα, τα κεράκια της οποίας, ωστόσο, έσβησαν κατά την μεταφορά.

Μέχρι η δημοσιογράφος του Sigmalive Φρόσω Βιολάρη να ψάξει και να φέρει αναπτήρα για να ανάψουν εκ νέου τα κεράκια, ο Ανδρέας Δημητρόπουλος ρώτησε εάν η τούρτα ήταν διαιτητική ή νηστίσιμη. Την απάντηση έδωσε η Γιώτα Δαμιανού λέγοντας ότι είναι νηστίσιμη.

Αφού η Γιώτα Δαμιανού και η παρέα της τραγούδησαν «Να ζήσεις Γαβριέλλα και χρόνια πολλά…», η Γαβριέλλα αφού έκανε ευχή έσβησε τα κεράκια της, χωρίς να αποκαλύπτει την ηλικία της.

Πάντως, στο πλαίσιο της έκπληξης, η Γιώτα Δαμιανού φρόντισε να «κλέψει» τις εντυπώσεις. Αρχικά όταν πλησίασε τον Ανδρέα Δημητρόπουλο για να ακούγεται κι είδε το πλάνο πίσω της, τον έσπρωξε για να λάβει τη θέση του, ενώ λίγο πριν την αποχώρησή της από το στούντιο, σκόνταψε σε βοηθητικό τραπεζάκι, προκαλώντας την αντίδραση του Ανδρέα Δημητρόπουλου: «Σιγά κοριτσάκι μου».

«Ήταν ο σίφουνας Γιώτα Δαμιανού και η παρέα του Ήρθε κι έδεσε μαζί μας», ανέφερε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top