Εργατικό ατύχημα στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο 50χρονος μετά από πτώση - Φωτογραφίες

Εργατικό ατύχημα στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο 50χρονος μετά από πτώση - Φωτογραφίες

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (28/3) στην περιοχή του English School στη Λευκωσία.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το «ThemaOnline», στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, 50χρονος Σύριος έπεσε από ύψος τριών μέτρων. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, ο Σύριος φαίνεται να είχε τις αισθήσεις του κατά την μεταφορά, παρόλα αυτά η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Σημειώνεται ότι στον δρόμο που σημειώθηκε το τροχαίο παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Η πρόσφατη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, σηματοδοτεί μια φαινομενική ανάκαμψη του διαλόγου για το Κυπριακό. Ωστόσο, η εικόνα των δύο ηγετών στο ίδιο τραπέζι, αν και θετική επικοινωνιακά, κρύβει εντάσεις και στρατηγικές αμφισημίες που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς σαφείς δεσμεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE