ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί για 6 μήνες 55χρονη για επίθεση κατά τους εορτασμούς για την ημέρα Ρωσικής σημαίας

Στο κελί για 6 μήνες 55χρονη για επίθεση κατά τους εορτασμούς για την ημέρα Ρωσικής σημαίας

Ποινή άμεσης φυλάκισης για 6 μήνες, επέβαλε σήμερα (28/3) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε 55χρονη.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, η 55χρονη κάτοικος Λάρνακας, κρίθηκε ένοχη στην κατηγορία κοινής επίθεσης, η οποία διαπράχθηκε στις 22 Αυγούστου 2022 στη Λάρνακα, κατά τους εορτασμούς για την ημέρα της Ρωσικής σημαίας.

Σημειώνεται ότι, η υπόθεση αφορά Ουκρανή, η οποία είχε επιτεθεί σε Ρώσους κατά τη διάρκεια εορτασμών με αφορμή την Ημέρα της Ρωσικής σημαίας.

Το περιστατικό συνέβη στις 22/8/2022 όταν γύρω στις 15 γυναίκες, 3 παιδιά και 2 άνδρες μαζεύτηκαν για τους σκοπούς πραγματοποίησης εκδήλωσης για τη γιορτή της σημαίας της Ρωσίας.

Σε κάποια στιγμή εμφανίστηκε η 55χρονη, η οποία κατευθυνόμενη απειλητικά προς τους συμμετέχοντες στη εκδήλωση και κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι, προσέγγισε γυναίκα και της φώναξε «Βικιλένα θα πεθάνεις», την άρπαξε από τα μαλλιά και έκανε κίνηση με το δεξί χέρι προσπαθώντας να της καρφώσει το μαχαίρι. Σημειώνεται ότι η 55χρονη ήταν εμφανώς σε κατάσταση προχωρημένης μέθης.

Τότε άνδρας που είχε δει την 55χρονη και την ακολούθησε, την τράβηξε προς τα πίσω με τα χέρια του, για να την αποτρέψει από του να βλάψει την γυναίκα. Η 55χρονη πρόταξε το μαχαίρι και προς τον άνδρα. Όταν ο άνδρας έκανε βήματα προς τα πίσω για να αποτρέψει εναντίον του πλήγμα με το μαχαίρι, μέλη της Αστυνομίας αφόπλισαν την 55χρονη, τις φόρεσαν χειροπέδες και κατέληξε στην φυλακή.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον Αστυνομικό που τη συνέλαβε, όταν της επέστησε την προσοχή της στο Νόμο, η 55χρονη είπε ότι στην Κύπρο προστατεύουμε τη Ρωσία και ότι σκότωσαν τον αδερφό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top