Εκλογές στην Ελλάδα: Πότε θα πάνε οι πολίτες στις κάλπες;

Εκλογές στην Ελλάδα: Πότε θα πάνε οι πολίτες στις κάλπες;

Την ημερομηνία των εκλογών ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο πριν στηθούν οι κάλπες.

Ο πρωθυπουργός κατά την εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο έκανε έναν σύντομο απολογισμό του κυβερνητικού έργου και αναφέρθηκε περιληπτικά τόσο στην οικονομία όσο και στις διεθνείς συνεργασίες και το μεταναστευτικό. Παράλληλα δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την τραγωδία στα Τέμπη.

ΠΗΓΗ: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE