ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα καταγγελία για παραμέληση ασθενούς: «Παραλάβαμε την μητέρα μου σε άθλια κατάσταση, γεμάτη πληγές» - Βίντεο

Νέα καταγγελία για παραμέληση ασθενούς: «Παραλάβαμε την μητέρα μου σε άθλια κατάσταση, γεμάτη πληγές» - Βίντεο

Νέα καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας, για παραμέληση ασθενούς.

Γεμάτη πληγές στο σώμα της πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Πάφου 77χρονη γυναίκα, η οποία εισήχθη για επέμβαση.

Μέσα από την εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», κόρη ηλικιωμένης , η οποία παρέμεινε ανώνυμη, περιέγραψε όσα βίωσε η μητέρα της στο Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με την κόρη, η μητέρα της νοσηλεύτηκε με σκοπό να κάνει σοβαρή επέμβαση. Κρατήθηκε δυο μέρες στην εντατική και παρέμεινε σχεδόν ένα μήνα στο νοσοκομείο, καθώς βρέθηκε θετική σε Covid19.

Ένα μηνά αργότερα, όταν η ηλικιωμένη έλαβε εξιτήριο, οι οικείοι της αντίκρισαν το σώμα της γεμάτο από πληγές που δεν υπήρχαν όταν εισήχθη. Όπως ισχυρίζεται η κόρη της ηλικιωμένης, η μητέρα της έχει άνοια, ωστόσο φαινόταν φανερά τρομαγμένη και φοβισμένη κατά την διάρκεια της νοσηλείας της.

«Παραλάβαμε την μητέρα μου σε άθλια κατάσταση. Γεμάτη πληγές. Την πήραν με ασθενοφόρο στο γηροκομείο χωρίς να υπογράψει κάποιος δικός μας».

Πέρα από την "άθλια" όπως χαρακτηρίζεί κατάσταση της μητέρας της, η κόρη της ασθενούς καταγγέλλει ότι ακολουθήθηκαν λάθος διαδικασίες στον τρόπο που δόθηκε το εξιτήριο.

Δείτε όσα ανέφερε η κόρη της ηλικιωμένης , παρουσιάζοντας φωτογραφικό υλικό από το γεμάτο από πληγές σώμα της μητέρας της:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top