ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ταυτοποίηθηκαν και άλλα άτομα για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» - Πόσες συλλήψεις έγιναν μέχρι στιγμής

Ταυτοποίηθηκαν και άλλα άτομα για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» - Πόσες συλλήψεις έγιναν μέχρι στιγμής

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία για τα επεισόδια βίας που σημειώθηκαν την Κυριακή (26/3) στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία στη Λευκωσία, όπου θα διεξαγόταν ο αγώνας για τα ημιτελικά κυπέλλου καλαθόσφαιρας μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο έχουν συλληφθεί σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση και συμμετοχή σε οχλαγωγία και οι άλλοι δύο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι, εκτός από τους τέσσερις που έχουν συλληφθεί, οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει και άλλα άτομα, τα οποία αναζητούνται με δικαστικά εντάλματα.

Ψάχνουν ακόμα τον 25χρονο Χρίστο Αλάμ

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αστυνομία προχώρησε στη δημοσιοποίηση φωτογραφίας 25χρονου, o οποίος καταζητείται για τα επεισόδια.

Πρόκειται για τον 25χρονο Χρίστο Αλάμ, κάτοικο Λεμεσού, του οποίου εναντίον του εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί της Πρόληψης και Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, εμπρησμού κτηρίου, επίθεσης εναντίον αστυνομικών, κατοχής, χρήσης και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και οχλαγωγίας.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top