Έγινε viral το μοντέλο που σέρνει Lamborghini - Δείτε βίντεο

Έγινε viral το μοντέλο που σέρνει Lamborghini - Δείτε βίντεο

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να διαφημιστεί επέλεξε εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Ντουμπάι.

Η συγκεκριμένη εταιρεία χρειάστηκε ένα μοντέλο, ένα κομμάτι σχοινί και μια Lamborghin. Το μοντέλο ήταν η Βερόνικα Μπιέλικ η οποία πήρε ένα σχοινί το έδεσε στο αυτοκίνητο και άρχισε να το τραβάει!

Δείτε βίντεο:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Veronica Bielik (@veronicabielik)

Το βίντεο που ανέβηκε στα social media έγινε γρήγορα viral αφού η Πολωνέζα έχει 3,6 εκατ. followers στο Instragram. Τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν για την διαφήμιση και φυσικά για την κοπέλα.

«Θεέ μου, είσαι κυριολεκτικά το πιο υπέροχο πράγμα που έχω δει ποτέ» έγραψε ένας φαν της και ένας άλλος σημείωσε: «Μπορούσα να σε παρακολουθώ να περπατάς όλη μέρα».

Η Βερόνικα Μπιέλικ μπορεί να είναι από την Πολωνία αλλά είναι πολύ γνωστή στις ΗΠΑ. Έχει κάνει καριέρα μοντέλου στις ΗΠΑ αλλά είναι και το κορίτσι του πρώην πρωταθλητή και νυν προπονητή του NFL, Κλιφ Κίνγκσμπερι.

Το ζευγάρι ζει μαζί στο Τέχας αλλά η 29χρονη Βερόνικα ταξιδεύει σ' όλο τον κόσμο για δουλειές. Ένα από τα μέρη που της αρέσει να επισκέπτεται για τις διακοπές της είναι η Ελλάδα και έχει έρθει σε Σαντορίνη και Μύκονο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.