Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Θα ζεσταθεί το κοκαλάκι μας – Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία για να πέσει πάλι

Καιρός: Θα ζεσταθεί το κοκαλάκι μας – Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία για να πέσει πάλι

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το πρωινό δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σήμερα Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα και θα σημειώσει άνοδο την Τρίτη, για να κυμανθεί πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εθνικό Συμβούλιο: Διπλωματικά βήματα προς Αζερμπαϊτζάν - Έτοιμα τα μέτρα ΠτΔ για Τουρκοκύπριους

Εθνικό Συμβούλιο: Διπλωματικά βήματα προς Αζερμπαϊτζάν - Έτοιμα τα μέτρα ΠτΔ για Τουρκοκύπριους

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, το απόγευμα, σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top