Οχήματα συγκρούστηκαν και ακινητοποιήθηκαν σε τοίχο οικίας – Καλέστηκε η Πυροσβεστική για αποπαγίδευση ενός προσώπου

Οχήματα συγκρούστηκαν και ακινητοποιήθηκαν σε τοίχο οικίας – Καλέστηκε η Πυροσβεστική για αποπαγίδευση ενός προσώπου

Έτρεχε το Σάββατο 1 Απριλίου η Πυροσβεστική Υπηρεσία τόσο για σκοπούς κατάσβεσης πυρκαγιάς όσο και διάσωση προσώπου μετά από τροχαίο.

Συγκεκριμένα, στις 15:14 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε εγκαταλειμμένη οικία στην Λάρνακα. Από την πυρκαγιά η οικία έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Το κτίριο ανήκει στο Τμήμα Αρχαιοτήτων. Ανταποκρίθηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα από σταθμούς της επαρχίας Λάρνακας.

Τροχαίο στη Λεμεσό

Στις 20:45 λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στην περιοχή 3ων Ιεραρχών στον Άγιο Ιωάννη στη Λεμεσό.

Δύο οχημάτων συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα και τα δυο οχήματα να ακινητοποιηθούν σε τοίχο οικίας.

Ανταποκρίθηκαν οι Σταθμοί Λεμεσού με ομάδα διάσωσης. Ένα άτομο αποπαγιδεύτηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής και παραλήφθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π.

Πυρκαγιά πλησίον του Υπ. Υγείας

Σήμερα Κυριακή λίγο μετά τα μεσάνυχτα (00:19) ξέσπασε πυρκαγιά στον 3ο όροφο του Giorkio Residence στην Λευκωσία. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο εγκαταλελειμμένο μέρος του κτιρίου και όχι στον χώρο του Υπουργείου Υγείας. Η πυρκαγιά που κατέκαυσε άχρηστα υλικά (πόρτες, χαρτιά και άλλα οικοδομικά υλικά) που στοιβαχτήκαν σε σωρούς ενώ μεγάλο μέρος του τρίτου ορόφου υπέστη ζημιές.

Έγινε έρευνα στο κτίριο για εγκλωβισμένα χωρίς ευτυχώς οποιοδήποτε εντοπισμό. Ανταποκρίθηκαν για την κατάσβεση τρία πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λευκωσίας. Σε όλες τις περιπτώσεις πυρκαγιών τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE