«Έσπασε» ρεκόρ ζήτησης το ρεύμα τη Δευτέρα ! «Φουλ» τα κλιματιστικά σε όλες τις πόλεις

«Έσπασε» ρεκόρ ζήτησης το ρεύμα τη Δευτέρα ! «Φουλ» τα κλιματιστικά σε όλες τις πόλεις

Σήμερα είναι η μέρα με την πιο ψηλή ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας που έχει καταγραφεί για το 2015, δήλωσε ο Διευθυντής Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Χρίστος Χριστοδουλίδης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι η ζήτηση είναι της τάξης των 965MW και ακόμη ανεβαίνει ενώ η μέγιστη ζήτηση συνήθως καταγράφεται στις 14.30 με επανάληψη κατά τις 16.00.

Ανέφερε πως το σύστημα διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας λειτουργεί κανονικά, υπάρχει αρκετή επάρκεια και υπό κανονικές συνθήκες δεν αναμένουμε να έχουμε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι πέρσι την αντίστοιχη χρονική περίοδο η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας κυμαινόταν σε χαμηλότερα επίπεδα της τάξης των 910MW.

Η αυξημένη ζήτηση αφορά το παγκύπριο. Η δυνατότητα παραγωγής είναι της τάξης των 1200MW.

“Yπάρχει επάρκεια νοουμένου ότι δεν θα έχουμε καμιά απρόσμενη βλάβη που θα επηρεάσει μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας”, είπε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE