Αυτή είναι ερμηνεία για όσκαρ – Σκυλίτσα έκανε την ψόφια για να εκδικηθεί το αφεντικό της (Βίντεο)

Αυτή είναι ερμηνεία για όσκαρ – Σκυλίτσα έκανε την ψόφια για να εκδικηθεί το αφεντικό της (Βίντεο)

Έτοιμη για το Χόλλυγουντ η Μία, το γκόλντεν ρετρίβερ, που για να κάνει το αφεντικό της να νιώσει ενοχές λόγω πολύωρης απουσίας από το σπίτι, έπεσε ανάσκελα και το έπαιζε ψόφιος κοριός!

Ερμηνεία οσκαρικών διαστάσεων έδωσε το σκυλάκι για να εκδικηθεί το αφεντικό του που το άφησε μόνο για ώρες.

Συνήθως, στην επιστροφή, η Μία τρέχει στην αγκαλιά του Ρέγκαν, καλωσορίζοντάς τον με παιχνίδια. Αυτή η φορά ήταν αλλιώτικη. Σιωπή. Εκκωφαντική σιωπή. 

Ο νεαρός τελικά εντόπισε το τετράποδό του ανάσκελα, με τα πόδια πάνω, σε μία ανατριχιαστικά πειστική ακινησία να παριστάνει τη νεκρό.

Η εκδίκηση κράτησε όχι πάνω από σαράντα δεύτερα, οπότε και έλαβε τέλος η παράσταση.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE