LIKE ONLINE

Δύο άνδρες στο Βέλγιο κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από παιχνίδι στη Monopoly - Του επιτέθηκε με σπαθί

Δύο άνδρες στο Βέλγιο κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από παιχνίδι στη Monopoly - Του επιτέθηκε με σπαθί

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος στο Βέλγιο, όταν μετά από ένα παιχνίδι στην Monopoly, δύο άνδρες κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Ένα παιχνίδι Μονόπολης πήρε επικίνδυνη τροπή όταν δύο παίκτες κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από διαφωνία για το παιχνίδι που οδήγησε σε μάχη με σπαθί σαμουράι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μια ήσυχη κατοικημένη γειτονιά στα προάστια μιας μεγάλης πόλης, στο Βέλγιο. Σύμφωνα με μάρτυρες, δύο άνδρες γύρω στα 20 έπαιζαν το παιχνίδι, όταν ξέσπασε ο καυγάς.

Ο καυγάς κλιμακώθηκε γρήγορα, με τον έναν από τους παίκτες να αρπάζει ένα σπαθί σαμουράι που ήταν κρεμασμένο στον τοίχο ως διακοσμητικό στοιχείο. Ο άλλος παίκτης απάντησε παίρνοντας μια ξύλινη καρέκλα για να τη χρησιμοποιήσει ως ασπίδα.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες άρχισαν να παλεύουν, με τον κάτοχο του σπαθιού σαμουράι να κουνάει τη λεπίδα και τον άλλο παίκτη να χρησιμοποιεί την καρέκλα για να αποκρούσει την επίθεση. Η μάχη διήρκεσε αρκετά λεπτά, με τους δύο άνδρες να τραυματίζονται στα χέρια και τα πόδια τους.

Οι γείτονες που άκουσαν τη φασαρία κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και μετέφερε τους δύο άνδρες στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Το περιστατικό έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, η οποία δυσκολεύεται να καταλάβει πώς ένα απλό παιχνίδι Μονόπολης θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε τόσο επικίνδυνο επίπεδο.

«Πρόκειται για μια ήσυχη γειτονιά και δεν μας έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε ένας κάτοικος. «Είναι πραγματικά τρομακτικό να σκέφτεσαι ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι».

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και δεν έχει δώσει ακόμη στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, πιστεύεται ότι ενδέχεται να απαγγελθούν κατηγορίες και κατά των δύο παικτών για τη συμμετοχή τους στη συμπλοκή.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top