ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άγριος καβγάς στο κέντρο της Λευκωσίας: Πιάστηκαν στα χέρια χρησιμοποιώντας μαχαίρια και ρόπαλα - Ένας τραυματίας

Άγριος καβγάς στο κέντρο της Λευκωσίας: Πιάστηκαν στα χέρια χρησιμοποιώντας μαχαίρια και ρόπαλα - Ένας τραυματίας

Συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (17/04), στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα, μετά από πληροφορία για συμπλοκή και τραυματισμό προσώπου, σε περιοχή της Λευκωσίας, μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν άντρα ηλικίας 34 ετών, ο οποίος έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο ένα του χέρι.

Την ίδια ώρα, με την άφιξη των μελών της Αστυνομίας, αριθμός προσώπων, που είχαν στην κατοχή τους ξύλα και κομμάτια από σπασμένα μπουκάλια, τράπηκε σε φυγή, ωστόσο κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και του ελέγχου σε πρόσωπα που βρίσκονταν στο σημείο, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη άντρας ηλικίας 30 ετών, για τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, της πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος, της μέθης, της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, και της αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη, καθώς και άντρας ηλικίας 31 ετών, για το αδίκημα της κατοχής επιθετικού οργάνου, αφού στην κατοχή του τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ένα χαρτοκόπτη.

Ο 34χρονος τραυματίας παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου αφού έτυχε περίθαλψης, έλαβε εξιτήριο. Ο 34χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από πρόσωπο, που τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στο χέρι. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων από μέλη του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Λευκωσίας, για την επίθεση και τραυματισμό του 34χρονου με αιχμηρό αντικείμενο, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, ο οποίος είχε νωρίτερα συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας.

Δεύτερος άντρας, ηλικίας 34 ετών, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων στο σημείο της επίθεσης, ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας ότι είχε νωρίτερα δεχθεί επίθεση από πρόσωπο που τον γρονθοκόπηκε στο πρόσωπο. Από την επίθεση ο 34χρονος δεν υπέστη οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό. Αυτός αναγνώρισε στη συνέχεια τον 30χρονο που είχε συλληφθεί από τα μέλη της Αστυνομίας, ως το πρόσωπο που είχε επιτεθεί εναντίον του.

Οι δύο ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση, με τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας να διερευνά.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top