Φωτιά σε όχημα στον Άγιο Δομέτιο έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές - Σχετίζεται με τον ιππόδρομο ο ιδιοκτήτης

Φωτιά σε όχημα στον Άγιο Δομέτιο έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές - Σχετίζεται με τον ιππόδρομο ο ιδιοκτήτης

Φωτιά σε όχημα στον Άγιο Δομέτιο, ξέσπασε γύρω στις 10:00 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (16/04).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα ήταν σταθμευμένο στο υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης, ενώ προκλήθηκε ζημιές και σε δεύτερο όχημα, άλλου ιδιοκτήτη, καθώς και ζημιές στην κτηριακή εγκατάσταση της του χώρου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου κατέσβησαν την φωτιά, αλλά και μέλη της Αστυνομίας για τις απαραίτητες εξετάσεις. Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του οχήματος εργάζεται στον ιππόδρομο Αγίου Δομετίου.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE