ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μονόλεπτη σιγή για τον Βλάχο από εργαζόμενους στο Τμήμα Τελωνείων – Χ. Πάλλης: «Ορθάνοιχτη η αγκαλιά σου για όλα τα παιδιά»

Μονόλεπτη σιγή για τον Βλάχο από εργαζόμενους στο Τμήμα Τελωνείων – Χ. Πάλλης: «Ορθάνοιχτη η αγκαλιά σου για όλα τα παιδιά»

Τη μνήμη του συνάδελφού τους Πόλυ Βλάχου τίμησαν οι λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων (07/08).

Μετά από οδηγίες της διεύθυνσης του τμήματος οι υπάλληλοι τήρησαν ενός λεπτού σιγή, ενώ από τις 12:00 μέχρι τις 12:30 υπήρχε στάση εργασίας.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, ο αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος Δημήτρης Χατζηκωστής είναι ιδιαίτερα συγκλονισμένος από τον χαμό του αγαπητού σε όλους Πόλυ Βλάχου, ο οποίος έχασε τη ζωή καθ΄ οδόν προς το οδόφραγμα του Λιμνίτη, όπου λίγο αργότερα επρόκειτο να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Οι υπάλληλοι του Τμήματος Τελωνείων αναμένεται να παρευρεθούν μαζικά στην κηδεία του που θα τελεστεί το Σάββατο (08/08) στις 11:00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Ζακακι Λεμεσού.

Όπως σημειώσαμε και την Πέμπτη (06/08) ο Πόλυς Βλάχος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στους συναδέλφους του, αφού ήταν δραστήριος άνθρωπος με έντονη διάθεση να προσφέρει στην κοινωνία.

Ισχυρούς δεσμούς είχε και με ανθρώπους του ποδοσφαίρου (έπαιξε στην ΑΠΕΠ, στον ΑΠΟΕΛ και στη Νέα Σαλαμίνα), ενώ διετέλεσε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λεμεσού.

Μέσα απ΄ αυτή την ιδιότητα τον γνώρισε και ο Χρίστος Πάλλης, ο οποίος διετέλεσε διοικητικό στέλεχος στην αντίστοιχη Ομοσπονδία Λευκωσίας και κατά τη διάρκεια της θητείας του είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Πόλυ Βλάχο.

Σε σημείωμά του, έγραψε για τον φίλο του Πόλυ μεταξύ άλλων:

«Αποχαιρετούμε έναν Ανιδιοτελή Εθελοντή με αδαμάντινο χαρακτήρα, ιδεολόγο Πατριώτη , Χαρισματικό Αθλητή με ήθος , Αρχές και Αξίες, που ανάλωσε την ζωή του προσφέροντας και υπηρετώντας πάντα τα κοινά χωρίς να υπολογίζει χρόνο, κόπο και χρήμα!!

Είμαι σίγουρος ότι η αυριανή Παρουσία του Κόσμου, όταν θα σε αποχαιρετήσουμε θα δείξει την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό που σου Αξίζει αγαπημένε μου φίλε!! Φιλούην μου όπως συνήθιζες και μου έλεγες συχνά!!

Για την ποιότητα του χαρακτήρα σου αλλά και το ήθος που σε διέκρινε για μια Ζωή δεν χρειάζεται να κάνω εγώ ειδική αναφορά . Τα έργα μιλούν καλύτερα από τα λόγια. Το ξέρει ο κόσμος όλος.

Ο τίτλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ‘Παγκύπρια συγκίνηση για τον αδόκητο χαμό του Πολύ Βλάχου’ μαρτυρεί του λόγου το αληθές.

Ήσουνα ένας οικογενειάρχης Παράδειγμα προς μίμηση. Πατέρας που θα ήθελαν να έχουν όλα τα παιδιά του κόσμου. Εργατικός, χαμογελαστός, ευγενικός, Ειλικρινής, Τίμιος και ηθικός!!

Λάτρευες τις δυο σου κόρες Σοφια και Άντρεα αλλα ποτέ δεν ξεχωρίσεις τα ξένα παιδιά από τα δικα σου.

Η αγκαλιά σου ήταν πάντα ορθάνοιχτη για όλα τα παιδιά του κοσμου!!!!

Ήσουνα ένας Κύριος με Κ κεφαλαίο!!

Σε κανένα δεν αρνήθηκες την βοήθεια σου και ειδικά από το πόστο του Προέδρου της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λεμεσού πάντα βοηθούσες όποιο σε είχε ανάγκη. Η ανάμιξη με τα κοινά πάντα ήταν σημαντική, ποικιλόμορφη με μεγάλη προσφορά!!

Είχες ένα μεγάλο πλεονέκτημα όμως που σε έκανε να ξεχωρίζεις ανάμεσα στους πολλούς.
Ήξερες να εκτιμάς και να σέβεσαι τους φίλους και συνεργάτες σου. Κρατούσες τον λόγο σου εκεί που τον έδινες.

Ήσουνα Άνθρωπος με Α κεφαλαίο.

Μπορεί να αποφάσισε ο Κύριος να σε πάρει κοντά του τόσο απότομα και μάλιστα με πολύ άδικο τροπο αλλά σίγουρα αυτός ξέρει το γιατί.

Είμαι σίγουρος ότι σε θέλει κοντά του γιατί μόνο εκεί θα μπορούσες να ζήσεις.
Είμαι σίγουρος ότι και εσύ είσαι από τους εκλεκτούς του Κυρίου που θα πορευτεί στην βασιλεία των ουρανών εντός του Παραδείσου. Θα συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα όπως ο νονός σου Πολύκαρπος Γιωρκατζης του οποίου έφερες και το όνομα του.

Καλό σου ταξίδι Λεβέντη μας και θέλουμε να ξέρεις ότι σε αγαπάμε πολύ!! Είμαστε πολύ τυχεροί που είμαστε ανάμεσα στους φίλους σου!!

Στο καλό αγαπημένε μου φίλε!!

Αιώνια ας είναι η Μνήμη σου!!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Πολύ αγαπητός άνθρωπος ο Πόλυς» - Πήγαιναν να δουλέψουν στον Λιμνίτη και τους έπιασε λάστιχο
 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: 29χρονος μοτοσικλετιστής το νέο θύμα της ασφάλτου - Στη δημοσιότητα το όνομά του

Τάφος - Οπλοστάσιο: Ενώπιον Δικαστηρίου οι δύο συλληφθέντες - Δείτε φωτογραφία από τα όπλα που βρήκαν οι Αρχές

Πρατήρια καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Στιγμές τρόμου στον Μούτταλο: Άγνωστοι έκλεψαν από πάνω €5.000 - Έριξαν πυροβολισμούς

Adele: Τα συγχαρητήρια που έδωσε δημόσια στην κόρη του συντρόφου της



ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

Όσο πλησιάζουμε στις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, το προεκλογικό σκηνικό παίρνει φωτιά, με τα κόμματα να επιστρατεύουν όλο το δυναμικό τους για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά τις δημοσκοπήσεις, όσες είδαν το φως της δημοσιότητας και τα όσα καταγράφονται, τα κόμματα προχωρούν σε δικές τους εσωτερικές δημοσκοπήσεις στις οποίες καταγράφονται οι προθέσεις των ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top