ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Cyta αγκαλιάζει την Κοινωνική Ποικιλομορφία, Ισότητα και Συμπερίληψη

H Cyta αγκαλιάζει την Κοινωνική Ποικιλομορφία, Ισότητα και Συμπερίληψη

Στρατηγικός συνεργάτης της Accept-ΛΟΑΤΙ Κύπρου

Η Cyta αγκαλιάζει την κοινωνική ποικιλομορφία την ισότητα και την συμπερίληψη, στοιχεία που βρίσκονται στον πυρήνα της αποστολής της: να παρέχει επικοινωνία για όλους και παντού, με υποδομές και υπηρεσίες που εξυπηρετούν κάθε μέλος της Κοινωνίας, ανεξάρτητα από ταυτότητα φύλου, θρησκευτική πεποίθηση, εθνικότητα, σεξουαλικό προσανατολισμό, οικονομική κατάσταση, αναπηρία ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική ή κοινωνική συνθήκη. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνει τριετή συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την Accept-ΛΟΑΤΙ Κύπρου. Η συμφωνία αυτή αποτυπώνει τη δέσμευση της Cyta σε ζητήματα σεβασμού και ίσης αντιμετώπισης, που ενσωματώνονται σε όλες τις λειτουργίες και επαφές του Οργανισμού με το προσωπικό, τους προμηθευτές και τους πελάτες του.

Όπως τόνισε ο CEO της Cyta κ Aντρέας Νεοκλέους, «στη Cyta αναγνωρίζουμε ότι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, που περιλαμβάνει όλους, είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία, την παραγωγικότητα και την προσωπική εξέλιξη των ανθρώπων μας. Έχουμε εισαγάγει πολιτικές και δημιουργήσει ένα νέο ρόλο Λειτουργού Ποικιλομορφίας, Ισότητας και Συμπερίληψης. Στα καθήκοντα της Λειτουργού περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση στρατηγικής και ενεργειών, για τη δημιουργία μιας κουλτούρας συμπερίληψης και την ενδυνάμωση του προσωπικού σε κάθε πτυχή του Οργανισμού. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την Accept-ΛΟΑΤΙ Κύπρου, επιδιώκουμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα, προς μια πιο συμπεριληπτική κοινωνία».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας και σειράς δράσεων που προγραμματίζονται, η Cyta θα είναι, επίσης, υποστηρικτής της Πορείας Υπερηφάνειας Κύπρου.

Μπορείτε να βρείτε τα δελτία τύπου της Cyta στο σύνδεσμο: www.cyta.com.cy/pr/pressreleases

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Δεν θα παρουσιαστούν ούτε αυτή την εβδομάδα ενώπιον της Ανακριτικής οι δύο μοναχοί - Εργάζονται νυχθημερόν στην Επιτροπή

Κάμερες τροχαίας: Ενώπιον Βουλευτών οι προτάσεις Βαφεάδη για «έκπτωση» στα πρόστιμα - Τι προνοούν

Στη φυλακή για δυο χρόνια ο 25χρονος για τον θάνατο της 19χρονης Μαριλένας - Αντέδρασε η οικογένεια της για την ποινή

Υπόθεση 82χρονου: Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για αναστολή ποινής φυλάκισης η Νομική Υπηρεσία - Στο Εφετείο ο Αγγελίδης

Με δημιουργία γνωστού Κύπριου σχεδιαστή η Silia Kapsis στην Eurovision

Δημήτρης Κόκοτας: Mεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο ο γνωστός τραγουδιστής



ΠτΔ για ακρίβεια: «Τα μέτρα, είναι μέσα στο πλαίσιο μιας ολιστικής προσέγγισης»

ΠτΔ για ακρίβεια: «Τα μέτρα, είναι μέσα στο πλαίσιο μιας ολιστικής προσέγγισης»

Η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία, είπε το βράδυ της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top