ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνεχίζουν να μην βάζουν μυαλό οι Κύπριοι – Δείτε τις παρανομίες που κατέγραψε η Αστυνομία στις επιχειρήσεις της

Συνεχίζουν να μην βάζουν μυαλό οι Κύπριοι – Δείτε τις παρανομίες που κατέγραψε η Αστυνομία στις επιχειρήσεις της

Συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας στο πλαίσιο της αντιεγκληματικής της δράσης για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών Τρίτη 4 Αυγούστου, 2015 – Κυριακή 9 Αυγούστου, 2015, παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των εκστρατειών, ελέχθησαν παγκύπρια  991 οχήματα και 809 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά, χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 697 νυκτερινά κέντρα, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 280 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής νόμο.

Εξάλλου, στη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθηκαν για εφαρμογή του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 41 ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε το παράνομο.

Στο πλαίσιο των πιο πάνω επιχειρήσεων έγινε παγκύπρια περιπολιακή κάλυψη έξω από φούρνους, χρυσοχοεία, καταστήματα, καφενεία κ.α. Επίσης, ελέγχθηκαν και περιπολήθηκαν διάφορες περιοχές με σκοπό την πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών.

Εξάλλου, διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες, κατά τους οποίους προέκυψαν 2,012 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, από τις οποίες 870, αφορούσαν παραβίαση του ορίου ταχύτητας. Επίσης έγιναν 1,551 έλεγχοι αλκοόλης και προέκυψαν 136 καταγγελίες.

Παράλληλα, εκδόθηκε αριθμός γραπτών παρατηρήσεων και γραπτών προειδοποιήσεων σε οδηγούς, ενώ έγιναν αρκετές καταγγελίες για παράνομη στάθμευση σε χώρους στάθμευσης αναπήρων.

Οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, θα συνεχιστούν σε μια προσπάθεια να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top