Πήραν τα κλειδιά της κουζίνας και το Ford από το parking και έφυγαν….

Πήραν τα κλειδιά της κουζίνας και το Ford από το parking και έφυγαν….

Μπήκαν, πήρα τα κλειδιά της κουζίνας και του αυτοκινήτου, βγήκαν, ξεκίνησαν την μηχανή και έγιναν καπνός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα κάτοικος Λεμεσού κατήγγειλε ότι μεταξύ των ωρών 7:30 το απόγευμα της Τετάρτης (8/7/15) και τις 6:30 το πρωί της Πέμπτης (9/7/15), άγνωστα πρόσωπα διέρρηξαν το σπίτι της. 

Της έκλεψαν, όπως κατήγγειλε, το κλειδί της πόρτας της κουζίνας αλλά και του μπλε Ford Fiesta αυτοκινήτου της, με αριθμούς εγγραφής ΚΡΝ300, αξίας περίπου 4000 χιλιάδων ευρώ.

Η Αστυνομία, εξετάζοντας την σκηνή, συνέλεξε διάφορα τεκμήρια, ωστόσο το Τμήμα Ανίχνευσης Εγκλημάτων Λεμεσού συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE