ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μνημόσυνο Ισαάκ-Σολωμού: Έριξαν μπουκάλια σε Κουγιάλη και Λακκοτρύπη για το Κυπριακό!

Μνημόσυνο Ισαάκ-Σολωμού: Έριξαν μπουκάλια σε Κουγιάλη και Λακκοτρύπη για το Κυπριακό!

Προπηλακισμούς δέχθηκαν οι Υπουργοί Γεωργίας και Εμπορίου από μερίδα συμμετεχόντων, ντυμένων στα μαύρα, στο μνημόσυνο των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.

Συγκεκριμένα, με την είσοδό τους στο κοιμητήριο, ο δύο Υπουργοί προπηλακίστηκαν από την ομάδα, η οποία φώναζε συνθήματα εναντίον της ομοσπονδιακής λύσης του Κυπριακού και εναντίον των συνομιλιών που διεξάγονται, ενώ πέταξαν μπουκάλια με νερό εναντίον του Υπουργού Εμπορίου Γιώργου Λακκοτρύπη.

Κατά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Ισαάκ και Σολωμού από τον Υπουργό Γεωργίας Νίκο Κουγιάλη, ο οποίος εκπροσωπούσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Υπουργός προπηλακίστηκε από μερίδα συμμετεχόντων γεγονός, που ανάγκασε τον πατέρα του Σολωμού Σολωμού να πάρει το μικρόφωνο και να τους ζητήσει να φύγουν από το χώρο.

Τους προπηλακισμούς εναντίον των δύο Υπουργών καταδίκασαν ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, ο Μητροπολίτης Κωνστάντιας/ Αμμοχώστου Βασίλειος και ο ίδιος ο Υπουργός Γεωργίας, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κανένας δεν μπορεί να εμποδίσει την πολιτεία να τιμά τη μνήμη των ηρωομαρτύρων.

Ισχυρή ήταν η αστυνομική παρουσία στο κοιμητήριο, ενώ όταν ξεκίνησε το μνημόσυνο έκανε την εμφάνισή της και ομάδα της ΜΜΑΔ με πλήρη εξοπλισμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top