Kόμμα για τα Ζώα: Θέτει στην κυβέρνηση το θέμα των αδέσποτων σκύλων

Kόμμα για τα Ζώα: Θέτει στην κυβέρνηση το θέμα των αδέσποτων σκύλων

Το Kόμμα για τα Ζώα Κύπρου καλεί τον Υπουργό Εσωτερικών και την Υπουργό Δικαιοσύνης όπως ενσκήψουν στο σοβαρό θέμα, όπως αναφέρει, της μη συμμόρφωσης των Δήμων και Κοινοτήτων με τον Περί Σκύλων Νόμου, ώστε άμεσα να βρεθούν λύσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λόμματος για τα Ζώα Κύπρου, εδώ και αρκετό καιρό το Κόμμα είχε προειδοποιήσει τους Δήμους, και ειδικότερα τις Κοινότητες, σχετικά με την ανάγκη για συμμόρφωσή τους με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας και συγκεκριμένα του Περί Σκύλων Νόμου 184(Ι)2002, δίνοντας έμφαση στην πιθανότητα οι παρανομούντες να οδηγούνται στα δικαστήρια.

Δυστυχώς, αναφέρει το Κόμμα, η ίδια κατάσταση με τη μη συμμόρφωση στο νόμο συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με αποκορύφωμα την περίπτωση των Αγίων Τριμιθιάς, όπου, όπως σημειώνεται σκύλοι "τυγχάνει να είναι εγκαταλελειμμένοι και να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της Κοινότητας".

Το Κόμμα για τα Ζώα συμπαραστέκεται στους διαμαρτυρόμενους και θα παρευρίσκεται και στη διαμαρτυρία την Κυριακή 4 Ιουνίου στους Αγίους Τριμιθιάς, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE