Τους πρόδωσε ένας νυχοκόπτης - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κλοπή αυτοκινήτου στη Λεμεσό

Τους πρόδωσε ένας νυχοκόπτης - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κλοπή αυτοκινήτου στη Λεμεσό

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 8.15 χθες βράδυ στα Κάτω Πολεμίδια, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 33χρονος έχοντας ως συνοδηγό 29χρονο και οι δύο κάτοικοι της επαρχίας Λεμεσού. Από περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στη μίζα του οχήματος δεν υπήρχε κλειδί αλλά νυχοκόπτης.

Διενεργήθηκε ταυτοποίηση των στοιχείων του εν λόγω αυτοκινήτου στη βάση των αριθμών εγγραφής που έφερε και διαπιστώθηκε ότι αυτά δεν αντιστοιχούσαν στους αριθμούς πλαισίου και αμαξώματος. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο όχημα, είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο τον Ιανουάριο του 2023 στη Λεμεσό.

Οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE