Νέα άφιξη μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο - Συνελήφθη ο οδηγός της βάρκας

Νέα άφιξη μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο - Συνελήφθη ο οδηγός της βάρκας

Λίγο πριν τη 1:00μμ. χθες (31/5) εντοπίστηκε σε απόσταση 13.5 ναυτικών μιλίων νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο, σκάφος μήκους επτά περίπου μέτρων, στο οποίο επέβαιναν 25 παράτυποι μετανάστες, (24 άνδρες και ένας ασυνόδευτος ανήλικος).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι παράτυποι μετανάστες παραλήφθηκαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από Αστυνομική Άκατο (Επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες και η κατάσταση του σκάφους ήταν κακή σε κατάσταση, το οποίο αργότερα βυθίστηκε κατά τη ρυμούλκηση), στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παραλιμνίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός άντρα ηλικίας 48 ετών (οδηγός της βάρκας), ο οποίος συνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE