Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Συζητείται η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ο Δασκαλάκης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Συζητείται η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ο Δασκαλάκης

Στην Πάτρα βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης καθώς αύριο συζητείται η αίτηση διαζυγίου που έχει καταθέσει κατά της συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το pelop.gr, ο Μάνος Δασκαλάκης πήρε άδεια από την εργασία του στην Αθήνα, καθώς αύριο συζητείται η αίτηση διαζυγίου που έχει καταθέσει σε βάρος της «συζύγου» του ενώ φαίνεται αποφασισμένος να κόψει κάθε σχέση μαζί της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σίγουρη για την αθώωσή της δηλώνει σε άτομα μέσα στον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κάνει, μάλιστα, σχέδια επανασύνδεσης με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, ενώ δεν μιλά καθόλου για τα 3 νεκρά παιδιά της.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη της μητέρας των τριών παιδιών συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: Έθνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Όχημα παρέσυρε πεζό στην Πάφο - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Όχημα παρέσυρε πεζό στην Πάφο - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (4/10) στη λεωφόρο Χλώρακας στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top