Ρούλα Πισπιρίγκου: Συζητείται η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ο Δασκαλάκης

Ρούλα Πισπιρίγκου: Συζητείται η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε ο Δασκαλάκης

Στην Πάτρα βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης καθώς αύριο συζητείται η αίτηση διαζυγίου που έχει καταθέσει κατά της συζύγου του Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενη για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το pelop.gr, ο Μάνος Δασκαλάκης πήρε άδεια από την εργασία του στην Αθήνα, καθώς αύριο συζητείται η αίτηση διαζυγίου που έχει καταθέσει σε βάρος της «συζύγου» του ενώ φαίνεται αποφασισμένος να κόψει κάθε σχέση μαζί της.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, σίγουρη για την αθώωσή της δηλώνει σε άτομα μέσα στον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κάνει, μάλιστα, σχέδια επανασύνδεσης με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, ενώ δεν μιλά καθόλου για τα 3 νεκρά παιδιά της.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη της μητέρας των τριών παιδιών συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.