Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών - Χειροπέδες στον 25χρονο οδηγό της βάρκας

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών - Χειροπέδες στον 25χρονο οδηγό της βάρκας

Γύρω στις 8.30 χθες βράδυ, εντοπίστηκε σε απόσταση 12 ναυτικών μιλίων ανατολικά του Κάβο Γκρέκο, σκάφος μήκους πέντε περίπου μέτρων, στο οποίο επέβαιναν 13 παράτυποι μετανάστες, (όλοι άνδρες μεταξύ τους και ένας ανήλικος).

Οι παράτυποι μετανάστες παραλήφθηκαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από Αστυνομική Άκατο στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παραλιμνίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 25 ετών (οδηγός της βάρκας), ο οποίος και συνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE