Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών - Χειροπέδες στον 25χρονο οδηγό της βάρκας

Νέα άφιξη παράτυπων μεταναστών - Χειροπέδες στον 25χρονο οδηγό της βάρκας

Γύρω στις 8.30 χθες βράδυ, εντοπίστηκε σε απόσταση 12 ναυτικών μιλίων ανατολικά του Κάβο Γκρέκο, σκάφος μήκους πέντε περίπου μέτρων, στο οποίο επέβαιναν 13 παράτυποι μετανάστες, (όλοι άνδρες μεταξύ τους και ένας ανήλικος).

Οι παράτυποι μετανάστες παραλήφθηκαν και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια από Αστυνομική Άκατο στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παραλιμνίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός προσώπου ηλικίας 25 ετών (οδηγός της βάρκας), ο οποίος και συνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου

Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου

Τραγωδία με τετράχρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με γρίπη Α στο Μακάρειο Νοσοκομείο και απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE