Εισηγήσεις και προτάσεις στη συνάντηση Σιζόπουλου με Επίτροπο Ισότητας Φύλων

Εισηγήσεις και προτάσεις στη συνάντηση Σιζόπουλου με Επίτροπο Ισότητας Φύλων

Την ενίσχυση του θεσμικού ρόλου του Γραφείου της Επιτρόπου Ισότητας, τις δράσεις και την υλοποίηση και ενδεχόμενη τροποποίηση της στρατηγικής ισότητας συζήτησαν Πρόεδρος της ΕΔΕΚ και Επίτροπος Ισότητας των Φύλων σε μεταξύ τους συνάντηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος και Τζόζυ Χριστοδούλου, συζήτησαν και τους τρόπους με τους οποίους η ΕΔΕΚ μπορεί να στηρίξει την εκπλήρωση του ρόλου του γραφείου της Επιτρόπου.

Η Επίτροπος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της ΕΔΕΚ για την υφιστάμενη κατάσταση στο θέμα της ισότητας των φύλων και για τους σχεδιασμούς του γραφείου της ενώ ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ «κατέθεσε εισηγήσεις και προτάσεις, που προκύπτουν μέσα από τις θέσεις της ΕΔΕΚ για την ισότητα των φύλων».

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος  διαβεβαίωσε την Επίτροπο Ισότητας ότι «η ΕΔΕΚ θα λειτουργεί εποικοδομητικά και παραγωγικά, με το βλέμμα στραμμένο στο στόχο της επίτευξης πλήρους και πραγματικής ισότητας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE