Εισηγήσεις και προτάσεις στη συνάντηση Σιζόπουλου με Επίτροπο Ισότητας Φύλων

Εισηγήσεις και προτάσεις στη συνάντηση Σιζόπουλου με Επίτροπο Ισότητας Φύλων

Την ενίσχυση του θεσμικού ρόλου του Γραφείου της Επιτρόπου Ισότητας, τις δράσεις και την υλοποίηση και ενδεχόμενη τροποποίηση της στρατηγικής ισότητας συζήτησαν Πρόεδρος της ΕΔΕΚ και Επίτροπος Ισότητας των Φύλων σε μεταξύ τους συνάντηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος και Τζόζυ Χριστοδούλου, συζήτησαν και τους τρόπους με τους οποίους η ΕΔΕΚ μπορεί να στηρίξει την εκπλήρωση του ρόλου του γραφείου της Επιτρόπου.

Η Επίτροπος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της ΕΔΕΚ για την υφιστάμενη κατάσταση στο θέμα της ισότητας των φύλων και για τους σχεδιασμούς του γραφείου της ενώ ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ «κατέθεσε εισηγήσεις και προτάσεις, που προκύπτουν μέσα από τις θέσεις της ΕΔΕΚ για την ισότητα των φύλων».

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος  διαβεβαίωσε την Επίτροπο Ισότητας ότι «η ΕΔΕΚ θα λειτουργεί εποικοδομητικά και παραγωγικά, με το βλέμμα στραμμένο στο στόχο της επίτευξης πλήρους και πραγματικής ισότητας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE