Γιάννης Μαρκόπουλος: Την Πέμπτη η ταφή του μουσικοσυνθέτη - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Γιάννης Μαρκόπουλος: Την Πέμπτη η ταφή του μουσικοσυνθέτη - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, στη Μητρόπολη Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία για τον μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο. Η σορός του θα βρίσκεται εκεί λίγες ώρες νωρίτερα για λαϊκό προσκύνημα.

Μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία, θα πραγματοπιοηθεί η ταφή του μουσικοσυνθέτη στο Νεκροταφείο Παπάγου, περιοχή στην οποία ζούσε επί δεκαετίαες ο εκλιπών.

Ο μουσικοσυνθέτης, που σφράγισε με την παρουσία του την ελληνική μουσική, πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 84 ετών ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE