Ερντογάν: «Να εκπληρώσουμε τις ευθύνες μας στους Τ/κ αδερφούς μας»

Ερντογάν: «Να εκπληρώσουμε τις ευθύνες μας στους Τ/κ αδερφούς μας»

Επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί σήμερα (12/6) ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος έγινε δεκτός με στρατιωτικές τελετές καθώς και με θερμή υποδοχή από πλήθος κόσμου.

Σύμφωνα με το Τουρκοκυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΤΑΚ), ο Τούρκος Πρόεδρος κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ατατούρκ και υπέγραψε το Ειδικό Βιβλίο Μνήμης.

«Ελπίζουμε, στη νέα μας θητεία, να εκπληρώσουμε τις ευθύνες μας απέναντι στους Τουρκοκύπριους αδελφούς μας με το όραμα του Αιώνα της Τουρκίας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE