LIKE ONLINE

Τα ζώδια που θα χωρίσουν αυτή την εβδομάδα

Τα ζώδια που θα χωρίσουν αυτή την εβδομάδα

Ετοιμαστείτε για μια εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις και μερικές δύσκολες καταστάσεις, καθώς ορισμένοι που θεωρούν πως είναι ερωτευμένοι ή περνούν μια περίεργη φάση στη σχέση τους, ίσως δώσουν ένα οριστικό τέλος.

Αυτή την εβδομάδα, θα βιώσουμε αλλαγές όσον αφορά τις σχέσεις μας και το πώς νιώθουμε γι’ αυτές. Πρέπει να θυμόμαστε: Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και αυτό είναι εντάξει. Έτσι είναι η ζωή και η φύση. Όλα φτάνουν στο τέλος τους, αργά ή γρήγορα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 19 – 25 Ιουνίου, θα δούμε πολλές διελεύσεις που μπαίνουν εμπόδιο στην αγάπη και την πρόοδό της. Μήπως οι πλανήτες γνωρίζουν κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε;

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια είναι πιθανότερο να χωρίσουν τις επόμενες ημέρες:

Καρκίνος

Μεταξύ της προσπάθειας να τα βρείτε με τον σύντροφό σας και της ισορροπίας της επαγγελματικής σας ζωής, μπορεί να νιώθετε ότι το άτομο που είστε μαζί δεν σας υποστηρίζει αρκετά, γεγονός που αρχίζει να σας ρίχνει ψυχολογικά. Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν πολλοί πλανήτες σε αντίθεση και όλοι τους σας επηρεάζουν προσωπικά, πράγμα που σημαίνει, στην προκειμένη περίπτωση, ότι σας ωθούν σε ανυπομονησία και αδιαλλαξία.

Θα παρατηρήσετε ότι αυτή η εβδομάδα ασκεί τόση πίεση σε εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο, που ίσως καταλήξετε να εγκαταλείψετε την όλη υπόθεση της σχέσης σας. Αυτές οι ημέρες μπορεί να σας κάνουν να τερματίσετε τον δεσμό σας μια για πάντα, καθώς θεωρείτε πως πλέον είναι μάταιο να προσπαθείτε.

Λέων

Τον τελευταίο καιρό προσπαθούσατε χωρίς αντίκρισμα να παραμείνετε σε μία σχέση που δεν σας γεμίζει. Ως περήφανος Λέων που είστε, δεν θέλετε να σκέφτεστε ότι κάτι στο οποίο εμπλέκεστε θα μπορούσε ποτέ να αποτύχει, και εξαιτίας αυτής της στάσης, θα συνεχίσετε να προσπαθείτε … μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι πλέον είστε μόνο εσείς που κάνετε τη σκληρή δουλειά. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με την Αφροδίτη να διαφαίνεται από ψηλά, θα νομίζατε ότι θα μπορούσατε να διορθώσετε την κατάσταση, αλλά αυτό θα οδηγήσει μόνο σε φωνές και νεύρα. Παρά την καλή διάθεση και την επιμονή σας, ίσως ήρθε η ώρα να μιλήσετε για όσα νιώθετε και να αφήσετε αυτή τη σχέση.

Παρθένος

Υπάρχουν πάρα πολλά που συμβαίνουν εναντίον σας, αυτή την εβδομάδα και αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε τόσο πιεσμένοι, που η μόνη ανακούφιση που μπορείτε να βρείτε είναι ο χωρισμός. Αν και δεν θέλετε να παραδεχτείτε το τέλος της σχέσης σας, βρίσκεστε τώρα στο σημείο που πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να δώσετε το τέλος.

Ο σύντροφός σας έκανε κάτι που δεν μπορείτε εύκολα να συγχωρήσετε και παρόλο που προσπαθείτε με σοβαρότητα, είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσετε μαζί. Με αυτόν τον ρυθμό, χωρίς την αγάπη και τον σεβασμό, δεν βλέπετε κανένα νόημα να συνεχίσετε. Το τέλος της σχέσης σας μπορεί εύκολα να έρθει τις επόμενες ημέρες.

ΠΗΓΗ: marieclaire

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top