ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα: Απάντησε στα όσα λέγονται για εσωτερικά προβλήματα στον ΔΗΣΥ - «Επιτηδευμένα κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν μια άλλη εικόνα»

Αννίτα: Απάντησε στα όσα λέγονται για εσωτερικά προβλήματα στον ΔΗΣΥ - «Επιτηδευμένα κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν μια άλλη εικόνα»

Τα όσα λέγονται για εσωτερικά προβλήματα στον ΔΗΣΥ, κλήθηκε να σχολιάσει η Πρόεδρος του Κόμματος και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, η οποία βρίσκεται Λουξεμβούργο για τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων Μικρών Κρατών Ευρώπης, όπου θα συζητηθούν θέματα τουρισμού, κυβερνοασφάλειας και δημοκρατικών θεσμών.

Μιλώντας στην Κρατική Τηλεόραση από το Λουξεμβούργο, η κα. Δημητρίου ανέφερε ότι:«οποιαδήποτε εικόνα αδικεί και εμάς αλλά και τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνουμε».

Συνέχισε τονίζοντας πως προβληματίζει την ηγεσία του ΔΗΣΥ όλο αυτό. «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά δύσκολα σημεία, να μιλήσουμε ανθρώπινα, εμείς όμως έχουμε όρεξη, έχουμε αποφασιστικότητα, είμαστε η νέα ηγεσία», δήλωσε η κα. Δημητρίου συμπληρώνοντας ότι: «δεν θα αφήσουμε είτε απωθημένα αν θέλετε, είτε ανθρώπινα λάθη να κατακλύζουν την περιέρρευσα» 

Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «θα εργαστούμε για να ενώσουμε πραγματικά στην πράξη το κόμμα μας. Χρειαζόμαστε το χρόνο μας αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα και ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα παραμείνει πρωταγωνιστής», χαρακτηρίζοντας επιτηδευμένα τα όσα ακούγονται.

Κλείνοντας είπε πως: «όσο επιτηδευμένα κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν μια άλλη εικόνα, ούτε ισχύει, ούτε και πρόκειται να είναι αυτή η κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει νέα ηγεσία και η νέα ηγεσία του θα πρέπει να τύχει στήριξης από όλους μακριά από προσωπικές ατζέντες.»

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα είπε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top