ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κάνε «Level up with Mastercard®» στις Foody παραγγελίες σου και κέρδισε εκπτώσεις και ελκυστικά δώρα

Κάνε «Level up with Mastercard®» στις Foody παραγγελίες σου και κέρδισε εκπτώσεις και ελκυστικά δώρα

Η Mastercard ενώνει τις δυνάμεις της για πρώτη φορά με την πλατφόρμα Foody, ηγέτιδα στο χώρο του online delivery τροφίμων στην Κύπρο, και δημιουργεί μία συναρπαστική συνεργασία προς όφελος των χρηστών της πλατφόρμας, οι οποίοι παραγγέλνουν το αγαπημένο τους φαγητό πληρώνοντας αποκλειστικά με κάρτες Mastercard.

Το "Level Up with Mastercard” αποτελεί ένα πρωτότυπο πρόγραμμα επιβράβευσης, που δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους καρτών Mastercard και χρήστες του Foody, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, με έπαθλα κουπόνια φαγητού και ξεχωριστά δώρα. Συγκεκριμένα, μέσα από μία διαδικασία κληρώσεων, οι τυχεροί του "Level Up with Mastercard” θα έχουν την ευκαιρία μαζεύοντας πόντους να κερδίσουν δωρεάν κουπόνια φαγητού αξίας €3, €7 και €10 αντίστοιχα για τις επόμενες παραγγελίες τους, ενώ επιπλέον, λαμβάνουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα ακολουθήσει για να κερδίσουν ελκυστικά δώρα τεχνολογίας, όπως MacBook Air, iPhone 14, PS5 και άλλα πολλά μοναδικά δώρα.

Από τις 16 Ιουνίου και για ένα μήνα, οι χρήστες του Foody, επιλέγοντας οποιαδήποτε Mastercard κάρτα τους πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους, μπαίνουν αυτομάτως στον διαγωνισμό μαζεύοντας πόντους και συμμετέχουν στις κληρώσεις. Με την πρώτη τους παραγγελία με κάρτα Mastercard, ταυτόχρονα δημιουργείται μοναδικό προφίλ των χρηστών στο "Μy Level Up” tab, όπου μπορούν να δουν κάθε στιγμή τους συγκεντρωμένους πόντους τους. Με κάθε νέα παραγγελία οι χρήστες μαζεύουν ακόμα περισσότερους πόντους ενώ μπορούν να ολοκληρώσουν και ειδικές αποστολές για να κάνουν "level up" ακόμα πιο γρήγορα.

Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με το Foody, καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε μοναδικά προνόμια στους κατόχους καρτών μας, βελτιώνοντας παράλληλα την αγοραστική τους εμπειρία. Πλέον, το delivery παίρνει άλλη διάσταση, καθώς φέρνει τους καταναλωτές πιο κοντά στην διεκδίκηση πλούσιων δώρων, μέσω του Level up with Mastercard."

Ο Δημήτρης Στεφανή, Μarketing Μanager του Foody, δήλωσε σχετικά:

“Η επικείμενη συνεργασία αποτελεί για εμάς σημαντικό ορόσημο, καθώς μαζί με τη Mastercard, χτίζουμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους χρήστες του Foody και το νησί ευρύτερα”.

Το Foody είναι μέλος του ομίλου Delivery Hero. Συστήθηκε στο κυπριακό καταναλωτικό κοινό το 2015 και σήμερα αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα στην αγορά για παραγγελίες προϊόντων delivery. Έχοντας περισσότερες από 600.000 παραγγελίες το μήνα και περισσότερους από 120.000 ενεργούς χρήστες, εξυπηρετεί περισσότερα από 2.740 καταστήματα σε ολόκληρη την Κύπρο.

Σχετικά με την Mastercard

Η Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των πληρωμών. Αποστολή μας είναι η ενδυνάμωση και διασύνδεση της παγκόσμιας ψηφιακής οικονομίας, χωρίς αποκλεισμούς, προς όφελος όλων, με μεθόδους που κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές πιο ασφαλείς, εύκολες και προσβάσιμες. Χρησιμοποιώντας ασφαλή δεδομένα και δίκτυα, λειτουργώντας με συνεργασίες και πάθος, τα προϊόντα και οι λύσεις μας υποστηρίζουν τους ιδιώτες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις, στοχεύοντας στην μέγιστη αξιοποίηση της δυναμικής τους. Το ήθος μας, διαμορφώνει την κουλτούρα μας καθώς και όλες τις δράσεις που πραγματοποιούμε εντός και εκτός της εταιρείας, με στόχο τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που διέπεται από σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Μέσα από τη λειτουργία ενός δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές, δημιουργούμε έναν βιώσιμο κόσμο, που προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές δυνατότητες ανεκτίμητης αξίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top