ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πίσω απο τα σίδερα για τρεις ήμερες οι Τουρίστες που ξυλοκόπησαν τον 59χρονο οδηγό ταξί

Πίσω απο τα σίδερα για τρεις ήμερες οι Τουρίστες που ξυλοκόπησαν τον 59χρονο οδηγό ταξί

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον τριών ανδρών ηλικίας 26, 28 και 34 χρόνων, Αμερικανών υπηκόων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής και βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον 59χρονου οδηγού ταξί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οδηγός ταξί, ηλικίας 59 χρόνων, κατήγγειλε ότι χθες γύρω στις έξι το απόγευμα παρέλαβε από το αεροδρόμιο Λάρνακας τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα οι οποίοι έφτασαν στην Κύπρο για διακοπές για να τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο όπου θα διέμεναν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι επιβάτες ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, συμπεριφέρονταν απρεπώς με αποτέλεσμα ο οδηγός ταξί να σταματήσει το όχημα του στη Λεωφόρο Αρτέμιδος και να τους ζητήσει να αποβιβαστούν.

Ενώ ο 59χρονος οδηγός προσπαθούσε να κατεβάσει από το αυτοκίνητο τις αποσκευές τους για να τους τις παραδώσει και να φύγουν, οι τρεις άνδρες του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί. Επίσης ένας από τους άνδρες πήρε τα γυαλιά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του 59χρονου και τα πέταξε στο δρόμο.

Ο οδηγός ταξί με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα κρανίου, υποσκληρείδιο αιμάτωμα, κεφαλαιμάτωμα και εκδορές. Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του ο 59χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον των τριών ανδρών, συνελήφθηκαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την καταγγελία του οδηγού ταξί, η γυναίκα ήταν αμέτοχη στην επίθεση εναντίον του και έτσι η Αστυνομία δεν προχώρησε στη σύλληψή της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top